kebab lovers

>> Monday, February 25, 2008

nyam nyamm nyammm.....for the delicious kebab cake :D :D
as special request from mbak dyah ayu, I place this special fondant topper to the dark chocolate cake 22cm size.

sure this job makes me want to eat kebab, too
-ha ha ha-

4 comments:

Anonymous,  4:26 PM  

ahh..senangnya..cepat sekali foto cake-nya di Up load..u know what Mbak..di kantor ku sebetulnya ada peraturan no birthday celebrations dan tadi pagi aku dipanggil ma bos-ku katanya "no more bday celebrations! has been three times u brought bday cake for those guys!" dan aku bilang "sorry..but don't u want to see the cake first?" dan dia ke pantry untuk lihat cakenya..dan dia lihatin aku. dia bilang.. "if the cake looks great like that, how can I say no?!..", " dyah, u won again..go cut the cake!" hehehhe...
boss ku aja melted lihat cakenya Mbak Peni yang kuereen dan wuenakk!
thanks mbak! - dyah ayu

peni respati 7:21 PM  

uwaaa......senangnyaaaaaaaa!!! -jingkrak jingkrak- uhuuuuyyyyy, right,u won mbak!!!

waaaa.......!!

-masih girang bangets-

Lia 1:03 PM  

Jeng, bordernya yang ijo bikin pake fondant ato BC? kalo BC pake spuit apa? lutjo gituh loh

cake miracle 3:52 PM  

lia, border yang ijo tuh pake BC. spuitnya nomer 86, gerakkan zig zag, dengan ujung lancip menghadap ke kita. cobain yah.

Post a Comment

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009 Using photos by Peni Respati Banner n' Poster by Citra 2011

Back to TOP